Vrijwilligerswerk platform Give a Day

Vrijwilligerswerk platform Give a Day

 

Het "Give a Day"platform gewijd aan lokaal vrijwilligerswerk in de Stad Brussel maakt "matching" mogelijk tussen vrijwilligers en aanvragers. Give a Day is een van de 5 winnaars van de Smart City 2020 projectoproep van de Stad Brussel.

De betrokkenheid van burgers en vrijwillgers ten dienste van stedelijke verenigingen is essentieel om sociale actie, solidariteit, bestrijding van eenzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid te waarborgen en dit door middel van concrete acties.

Mededeling aan geïnteresseerde verenigingen:

We moedigen u aan om actief deel te nemen, u te registreren en advertenties te plaatsen die aan uw behoeften voldoen. Wees creatief, de vrijwilligers hebben zeer gevarieerde profielen die zowel overeenkomen met manueel als intellectueel werk, ad hoc zowel als op de lange termijn.

Normaal gezien wordt er een workshop georganiseerd om de werking van het platform uit te leggen. Gezien de lockdownmaatregelen worden de verenigingen uitgenodigd voor een online sessie diie zal plaatsvinden op 18 juni van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Heb je interesse? Schrijf je dan in door een e-mail te sturen naar smartcity@brucity.be, er zijn slechts 25 plaatsen beschikbaar!